Aducem pe piata din Romania un plus de calitate

Suntem o firma Romana-Americana, care am venit in sprijinul clientilor nostri implementand pentru dvs. un sistem de vanzare in rate, fara dobanda, a produselor oferite de firma noastra. Cu ajutorul acestui sistem nou creat aveti posibilitatea sa achizitionati in rate o casa, cabana, pensiune, mobilier de gradina sau alte tipuri de proiecte pe o perioada de finantare de pana la 20 ani, fara intermediari direct prin firma noastra. Ne mandrim cu un numar de peste 500 de proiecte.

 

Un sistem trainic pentru case din lemn rotund

Acest sistem a fost creat pentru ca potentialii clienti sa evite pierderea timpului, costurile de evaluare, acordare si administrare generate de obtinerea unui credit bancar sau a unui leasing.
Noul sistem de rate fara fisa fiscala, fara dosar si birocratie bancara va este oferit direct de firma noastra pentru a facilita achizitia viitoarei a casei dvs.
Acum nu mai sunteti nevoit sa pierdeti timpul si sa consumati energie pentru a obtine un credit de la o institutie bancara pentru achizitia unui case. Puteti alege varianta de a achizitiona o casa in rate fixe direct de la firma noastra.

 

Calitatea si perseverenta ne caracterizeaza

Daca sunteti nerabdator sa aveti chiar de maine propria casa, o puteti face vizualizand site-ul nostru www.casedinlemnrotund.ro, unde veti gasi toate informatiile necesare.
Mentionam ca firma noastra detine la ora actuala peste 500 de proiecte.
Vizitati-ne si va garantam ca veti gasi proiectul potrivit, deoarece consilierii nostri beneficiaza de o pregatire adecvata si va stau la dipozitie cu sfaturi si informatii utile, astfel incat sa luati cea mai buna decizie.