CASE PORTABILE – MODULE DIN LEMN ROTUND

Solutii practice si economice. Doriţi o casa noua cat mai repede? Noi oferim soluţie – case portabile. Producem casa dorita in termen de 15 zile, livram şi montam casele  la  locaţia dorita Intr-o zi, la preţuri extrem de rezonabile. Singura condiţia pentru instalarea casei este o suprafaţa plana pe care sa fie plasata. Dumneavoastra nu va angajaţi cu nimic altceva – numai specificaţi modelul dorit şi noi imediat facem livrare şi montaj.

Exista  posibilitate echipa noastra sa livreaza produsul ales de dvs, la punctul dorit in intreaga Romania,la cel mai bun preţ.

 

CONTAINERE STANDARD

Pentru birou, șantier, de locuit, containere unite – pentru sali de conferințe, spații comerciale, vile. Modelele standard sau cu dimensiuni adaptate nevoilor și dorințelor dumneavoastra. Companie noastra poate sa produce container in funcție de dorințele dumneavoastra. Singuri puteți sa alegeți dimensiuni, culoare și materiale, tip și numar de ferestre,usi precum și mobilier.

 

SISTEME DE MODULE SPECIALE – Module cu design din lemn

Compania noastră ofera o mare varietate din module placate cu lemn,  care pot fi facume după design-ul Vostru

 

isteme modulare cu toalete, dușuri și vestiare

Containere sanitare cu toaleta, dușuri și vestiare dupa designul Vostru. Toalete pentru persoane cu handicap si Containere sanitare cu toaleta, dușuri și vestiare – standard și dupa designul Vostru.